Ce este APOSTILA ?


Apostila este o certificare eliberata de autoritatile unui stat membru al conventiei de la HAGA, pentru actele oficiale eliberate in tara respectiva, acte ce urmeaza a fi prezentate pe teritoriul altui stat membru al conventiei de la HAGA. Apostilarea documentului are drept scop autentificarea originii actului oficial, in vederea prevenirii falsificarii lui.

Află mai multe!

Ce este SUPRALEGALIZAREA ?


Documentele oficiale emise pe teritoriul Romaniei, care urmeaza a fi folosite pe teritoriul unui stat care nu face parte din Conventia de la HAGA, se supun procedurii de supralegalizare. Aceste documente se vor viza la Camera Notarilor si apoi la Ministerul de Externe.

Află mai multe!
Află mai multe!
Află mai multe!

Traduceri


Biroul nostru va ofera servicii profesionale de traducere in si din majoritatea limbilor de circulatie internationala. Realizam traduceri atat pentru persoane fizice (acte personale sau oficiale), cat si pentru persoane juridice, in diverse domenii (tehnic, economic, juridic, medical, traduceri specializate
IT&C, etc.). Traducerile pot fi autorizate sau legalizate notarial.

Află mai multe!

Ce este DECLARATIA DE VALOARE ?


Actele de studii obtinute in Romania pot fi recunoscute pe teritoriul Italiei numai dupa ce au fost supuse unei proceduri speciale de pregatire in vederea obtinerii DECLARATIEI DE VALOARE prin intermediul Cancelariei Consulare a Ambasadei Italiei din Bucuresti. Prin acest document se declara valoarea locala a actului de studiu (drepturile care deriva in urma obtinerii unui act de studiu in tara in care a fost obtinut) dar si inexistenta unor limitari de tip profesional pentru exercitarea activitatii.

Află mai multe!
Află mai multe!
Află mai multe!

Date de Contact:

Bulevardul Magheru, nr 32-36, Sc. A, Ap.24
Sector 1, Bucuresti

Telefon contact :

Mobil : 0727.594.401 

TRIMITE MESAJ